page_head_bg

Nyheter

Diamantarmens nøkkelpunkter

Den generelle driften til en gravemaskin med bergarm (diamantarm) er den samme som for en vanlig gravemaskin.På grunn av den spesielle utformingen av gravemaskinen med bergarm er arbeidsinnretningen imidlertid omtrent dobbelt så tung som standardmaskinen, og den totale vekten er større, så operatørene må gjennomgå profesjonell opplæring før de kan betjene.

 

KI4A4425

Spesiell oppmerksomhet bør utvises når du bruker en gravemaskin med diamantbom:
1. Under byggeprosessen, for å forhindre skade på ganganordningen, bør ripperen foran på arbeidsanordningen brukes til å fjerne eller knuse store reiste steiner på gangstien før du går.

KI4A4432
svcdsv (1)

2. Bruk arbeidsinnretninger til å støtte den fremre enden av beltebanen før du svinger.Vær oppmerksom på å rydde de omkringliggende store og hevede steinene.
3. Modellen med bergarm (diamantarm) er en kraftig arbeidsenhet.Operatøren må ha rik erfaring innen gravemaskindrift og diamantarmdrift, og må gjennomgå streng opplæring før han tiltrer jobben.

Når det gjelder Diamond Arm, er det fortsatt mange ting som må tas hensyn til, men vi streber alltid etter høy effektivitet samtidig som vi insisterer på å ivareta sikkerheten til personell.Dette er også prinsippet som Kaiyuan Zhichuang Diamond Arm implementerer.

2020

Innleggstid: 21. mai 2024

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.